Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Markeerstiften bedrukken

Bedrukte markeerstiften

Bedrukte markeerstiften zijn naast praktische artikelen ook erg opvallend en kleurrijk. Markeerstiften, ook wel highlighters of markers genoemd, worden altijd enthousiast ontvangen als weggevertje. De markeerstiften zijn onmisbaar voor scholieren, studenten en kantoormedewerkers. Met een markeerstift kan je belangrijke stukken tekst markeren, waardoor dit beter opvalt en je het makkelijk kunt terug vinden. Het assortiment voor markeerstiften is erg divers. De standaard markeerstift is verleden tijd. Bij Promotionelepennenwereld vind je markeerstiften in allerlei verschillende soorten, maten en vormen. Zo hebben we de markeerstift bloem: een leuke markeerstift in de vorm van een bloem, waarbij de vijf blaadjes vijf verschillende fluorescerende kleuren stiften zijn.

Markeerstiften met opdruk

Alle markeerstiften uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Wij kunnen de markeerstiften bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De markeerstiften zullen dan niet alleen delen van teksten laten opvallen, maar ook jouw logo of bedrijfsnaam. De felgekleurde markeerstiften zien er door een bedrukking nog vrolijker en aantrekkelijker uit. Met vrolijke markeerstiften kom je dagelijks onder de aandacht bij (potentiële) klanten en zakenrelaties. Benieuwd naar hoe de markeerstiften eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio.

Markeerstiften bestellen

Bij Promotionelepennenwereld kan je makkelijk en snel markeerstiften met opdruk bestellen. De bedrukte markeerstiften zijn ideaal om in te zetten als giveaway tijdens evenementen, beurzen of andere speciale gelegenheden. Ook kan je de markeerstiften met logo cadeau doen aan je medewerkers of zakenrelaties als blijk van waardering. De markeerstiften kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 25 stuks. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je altijd graag verder. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.

9,3
1 - 5 van 5 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 5 van 5 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021