Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Metalen pennen bedrukken


Metalen pennen bedrukken

Bedrukte metalen pennen

Bedrukte metalen pennen zijn de luxe geschenken onder de pennen. Dit komt niet alleen door de ambiance die ze uitstralen, maar ook door het materiaal waarvan de pennen zijn gemaakt, namelijk metaal. Pennen van metaal zijn erg populair als relatiegeschenk. Deze pennen worden dagelijks gebruikt door de ontvangers. Metalen pennen hebben een luxueuze uitstraling en gaan erg lang mee. Bij Promotionelepennenwereld vindt u een ruim assortiment aan promotionele pennen, waaronder metalen pennen. Wij hebben metalen pennen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, waardoor er voor iedereen iets geschikts bij zit.   

Metalen pennen met opdruk

De metalen pennen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor de opdruk kan je kiezen uit jouw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Ook kunnen de metalen pennen gegraveerd worden. Dit zorgt ervoor dat de metalen pennen een nog luxere uitstraling krijgen. Pennen komen dagelijks in de handen van meerdere mensen. Hierdoor komt jouw logo bij veel mensen terecht. Zo kan je met bedrukte metalen pennen zorgen voor meer naamsbekendheid van jouw bedrijf. Benieuwd hoe de metalen pennen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio.

Metalen pennen met logo

Metalen pennen met logo worden veel weggegeven op de wat luxere gelegenheden, zoals zakelijke diners, jubilea, etc. Natuurlijk kunnen de pennen ook uitgedeeld worden als giveaway op beurzen, evenementen en open dagen. Ook kan je een metalen pen cadeau geven aan jouw medewerkers of zakenrelaties als blijk van waardering of als teken van een prettige samenwerking. De metalen pennen kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 50 stuks. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder.